Enhetschef, Stockholm

Enhetschef, Stockholm

Nu söker vi en Enhetschef

till vår enhet i Kallhäll

Eftersom vår nuvarande Enhetschef går vidare mot nya utmaningar i bolaget erbjuds nu möjligheten till en mycket intressant och utvecklande ledarroll, där din erfarenhet från byggbranschen, försäljning, kombinerat med goda ledaregenskaper värdesätts. Vill du med ett engagerat ledarskap, försäljning, strategiskt arbetssätt och starkt driv, bidra till Optimeras fortsatta framgång i Kallhäll kanske detta är något för dig.

Om Optimera - Vi erbjuder
 • En ansvarsfull, utmanande, varierande och attraktiv tjänst som säljande Enhetschef, till en välmående och växande enhet
 • Struktur och förutsättningar för att bygga vidare på Optimeras tillväxt och framgång i Kallhäll
 • En trygg arbetsplats, med starka ägare och sunda värderingar - ett företag som satsar och bryr sig om sin personal och sina kunder
 • Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke som erbjuder innovativa och enkla lösningar, välplanerade enheter, kundanpassat sortiment och hög tillgänglighet
 • Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor
Om tjänsten

Som Enhetschef för ett trevligt och kunnigt team om ca 6 medarbetare, ansvarar du för enhetens försäljning, resultat, arbetsmiljö och säkerhet, samt för att planera, leda, inspirera, engagera, stötta, coacha och följa upp dina medarbetare. Utöver att leda personal, kommer du själv att ha en viktig roll genom att skapa struktur och goda förutsättningar för dina kollegor.

Som resultatansvarig Enhetschef ansvarar du för enhetens försäljning, där lokala och regionala proffsbyggare är dina samarbetspartners. Du stöttar säljteamet och skapar förutsättningar för kundansvariga att framgångsrikt kunna utveckla Optimeras befintliga nyckelkonton, samt för att effektivisera och prioritera säljteamets proaktiva bearbetning av nya kunder.

Tillsammans med säljteamet och övriga kollegor, kommer du ansvara för att försäljningen för Optimeras lokala bygghandel i Kallhäll fortsätter att stärkas.

Arbetsuppgifter
 • Leda en väl fungerande bygghandel i tillväxt, med branschkunnig personal
 • Egen försäljning och kundansvar
 • Stötta varje avdelning och individ, utifrån förutsättningar och behov
 • Strukturerat och målfokuserat sätta upp strategier med personal, samt följa upp och mäta prestation
 • Stötta och coacha ledarna, så att säljprocessen med prospektering och avtalsförhandling drivs i mål
 • Strukturerat uppföljningsarbete och ansvar för genomförande av personal- och kundaktiviteter
 • Nära samarbete med personal, samt driva interna personal-, drift och säljmöten
Om dig

Vi söker dig med goda ledaregenskaper, samt med försäljningsvana gentemot yrkeskund, då vikten av förståelse för dina kunders behov och köpprocess är stor. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

I rollen som Enhetschef stöttar du hela teamet i att leva efter Optimeras värderingar: personligt - tryggt - enkelt, samt att ett gott arbetsklimat och kundengagemang efterlevs, vi ser därför att du är modig, tydlig, nyfiken, social och en god relationsbyggare.

Har du goda ledaregenskaper, samt vana av att skapa lönsamhet i en växande organisation? Då ser vi gärna att du söker tjänsten som Enhetschef hos Optimera i Kallhäll.

Ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74 eller Anette Bergman på 070 296 96 91. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för yrkeskunder och har idag 54 byggvaruhus i Sverige och säte i Malmö. Optimera har cirka 900 anställda och omsätter ca 3,5 miljarder SEK. Optimera finns även i Danmark, Norge, Estland samt Lettland och ägs av den franska koncernen Saint Gobain som är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Saint Gobain omsätter ca 40 miljarder Euro och har mer än 170 000 anställda i 66 länder. Besök vår hemsida www.optimera.se för mer info.

Sökord: enhetschef, försäljningschef, försäljningsansvarig, kam, account manager, fältsäljare, utesäljare, distriktchef, distriktsäljare, regionsäljare, bygg, byggsälj, bygghandel, säljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 6 okt (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!