Finsktalande kundtjänst till Opter i Stockholm

Finsktalande kundtjänst till Opter i Stockholm

Har du ett sinne för kundservice, har flytande kunskaper i finska och ute efter nytt jobb i Stockholm? Hyvä! Hakea työtä täältä!

Till det växande bolaget Opter söker vi nu en ny medarbetare inom kundtjänst som kommer att ansvara för inkommande samtal från finsktalande företagskunder. Här kommer du få jobba i ett nära och härligt team som dagligen supporterar företagskunder från hela norden. Har du kunskaper i finska och tror att detta jobb kan passa dig? Sök här!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på Opter kommer du axla en central och uppskattad roll inom kundtjänst, där du tillsammans med ett härligt team kommer ta hand om företagskunderna och stötta dem i våra logistiksystem. Här får du jobba i marknadsledande system i ett svenskt bolag. Du erbjuds en värdefull roll, inte minst mot våra finska kunder där du är ansiktet utåt.

Dina framtida arbetsuppgifter

Inom kundtjänst på Opter kommer du ta emot ärenden via telefon eller mail och coacha användarna i systemet för att hitta en lösning på uppkomna problem. Du har också mycket kontakt internt och slussar vidare större utvecklingsärenden eller integrationsärenden till berörd avdelning.

Under en arbetsdag kommer du fokusera på att:
  • Hantera inkommande ärenden och ha löpande dialog med användarna av Opters transportsystem
  • Coacha och utbilda användarna och lösa problemen tillsammans
  • Slussa vidare internt när det behövs och ansvara för återkopplingen till användare
Systemet har många möjligheter och varianter, så du kommer att bli en kundorienterad problemlösare där du utvecklas och utmanas på daglig basis!

Rollen innebär också

Du arbetar tillsammans med dina kollegor på kontoret vid Globen i Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Det är telefontid mellan 8-17, där du tillsammans med dina kollegor lägger upp ett rullande schema så att det passar med livspusslet.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har flytande kunskaper i finska och har tidigare erfarenhet från kundinriktade roller ex, inom kundservice, first line eller IT-support. Du är den som guidar och coachar användaren hela vägen, därför krävs det att du har mycket god kommunikationsvana i telefon och skriftligt. För att trivas i rollen ser vi också att du har ett stort intresse för IT och affärssystem. Har du tidigare erfarenhet eller kunskap inom XML och EDI-integrationer så är det meriterande.

Som person är du öppen, kommunikativ och serviceorienterad. Du gillar att ha många pågående ärenden och kan självständigt strukturera upp ditt arbete och gillar att få vara lite detektiv för att att hitta svaren. Opter är en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att du behöver känna dig trygg i att ta beslut och att du trivs med att utmanas och utvecklas på jobbet.

Är du en serviceorienterad teknikperson som vill se positiva resultat av ditt arbete direkt? Vill du kunna använda dina språkkunskaper i arbetet och vill jobba med både teknik och användare? Sök nu!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/