Installatör Stockholm, Norra

Installatör Stockholm, Norra

Tjänsten
I
tjänsten som Installatör hos Sector Alarm installerar du nya larmanläggningar samt utför service av befintliga. Våra kunder är privatpersoner och företagskunder som vill ha hjälp med trygghet. Vi utformar varje larm efter kundens egna behov och din uppgift är att rådgiva och hjälpa kunden till en tryggare tillvaro. Vardagen som Installatör är varierande och du får förmånen att möta nya människor varje dag.

Vem är du?
För
oss är dina personliga egenskaper viktigare än dina meriter. För att vara framgångsrik och trivas i rollen som Installatör behöver du vara ansvarstagande men även noggrann och pålitlig. Du är en person som trivs med att hjälpa människor och kan bemöta våra kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt.
Möjligheten att påverka din egen lön genom merförsäljning är något som driver dig. Att arbeta mot uppsatta mål är något du finner utmanande och naturligt, då du har ett personligt driv i dig. Tjänsten innefattar service och installation mot kunder i såväl Stor Stockholm som på andra orter i Sverige och därför kan en del resor förekomma. Körkort ett krav.

Vad kan vi erbjuda?
Våra
anställda är en av våra viktigaste resurser och det är av stor vikt för oss att du kommer trivas i rollen som Installatör. Därför erbjuder vi en väl genomarbetad introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Sector Alarm erbjuder en bekräftande kultur och hög arbetsglädje genom olika personalaktiviteter såsom resor, event och turneringar internationellt. Vi erbjuder företagshälsovård samt driver ett aktivt friskvårdsarbete. Våra kärnvärderingar: Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela vår verksamhet.

Tjänsten
är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lönen är fast med kompletterande bonussystem. Sector Alarm tillhandahåller en fullt utrustad servicebil.

Övrigt
Vi
arbetar med svagström, vilket innebär att du ej behöver vara behörig elektriker för att söka tjänsten.
Intervjuer
sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen
med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sector Alarm AB
Hemsida http://www.sectoralarm.no/
Sista ansökningsdag 27 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata hem.

Vi har idag 385.000 privatkunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden för hemlarm och trygghet i bostäder. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige och Irland.

Vårt långsiktiga mål är att bli det ledande företaget för hemlarm i Europa!