eCom assistent

eCom assistent

Som eCom assistent ansvarar man för att ge support till alla förekommande arbetsuppgifter i eCom teamet.

Huvuduppgiften är att ge 1st-line support till våra kunder och interna organisation gällande B2B webshopar. Det sker främst genom e-mail men kan även ske genom telefonsamtal. Att genomföra intern och externa utbildningar och delta på event och kundmöten är också en del av rollen. Vara nyckelperson för att strukturera 1st line support för att ge bästa möjliga kundnöjdhet.

I rollen ingår också att uppdatera viss information i våra webshopar, t e x bilder och annan information. Det kräver samarbete med eCom specialister men även andra avdelningar som t e x PIM avdelning, produktchefer och marknad. Ansvarar för att utföra arbetsuppgifter i enlighet med företagets policy och rutiner samt i enlighet med fastställda miljö- och kvalitetskrav. Ansvarar för att aktivt delta i det systematiska arbetsmiljöarbetet samt rapportera eventuella tillbud och arbetsskador i enlighet med fastställda rutiner.

Personliga egenskaper
  • Du har är van att kommunicera i både tal och skrift
  • Social kompetens - förmåga att interagera personer i olika sammanhang
  • Flexibel
  • Vilja och förmåga att lära sig nya saker
  • Samarbetsförmåga
  • Noggrann och metodisk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-rauta har idag 20 byggvaruhus i Sverige, från Malmö i söder till Haparanda i norr. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Vi är ett internationellt företag med verksamhet i Norden, Baltikum och Ryssland. I Sverige är vi cirka 900 anställda och omsätter ca 2 miljarder kronor.

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi medarbetare är "av det rätta virket" för att vi är entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. Vi håller det vi lovar och lever efter våra kundlöften. Vi är övertygade om att nöjda medarbetare ger nöjda kunder.

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder? Då är du
varmt välkommen till oss på K-rauta