PIM-koordinator

PIM-koordinator

Om du en strukturerad administratör med god förmåga att förmedla kundanpassade budskap digitalt, har du sinne för ordning och struktur och ett systematiskt arbetssätt kan du vara den PIM-koordinator vi söker! Läs vidare och sök jobbet som PIM koordinator på Onnien!

Kvalifikationer
Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska och har en god förmåga att förmedla kundanpassade budskap både digitalt och i text. Du har en förståelse och intresse för Excel samt kunskap gällande hantering av bilder i t ex PhotoShop.

Kunskaper i SAP samt STEP och/eller andra PIM-system är extra meriterande.

Personliga egenskaper
Du har sinne för ordning och struktur och ett systematiskt arbetssätt och har inte några problem att ibland leka detektiv när information saknas eller det uppkommer andra tekniska utmaningar där du blir en viktig del i lösningsarbetet. Du är starkt valitetsmedveten och följer noggrant arbetssätt enligt företagets riktlinjer, policy och miljöledningssystem. Du har en stark drivkraft och förmåga att ständigt utveckla , förbättra och implementera processer, rutiner och system
Mer info
Kontaktperson Chef Masterdata Daniel Norlin
Telefon 072 174 69 08
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Onninen

Onninen
Sverige erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster inom belysning, elnät, industri, telekom, VA och VVS för proffs. Våra kunder är
VVS-entreprenörer och installatörer, fastighetsbolag, byggföretag samt nätbolag och deras entreprenörer.


Våra medarbetare arbetar för att
våra kunder ska ha en stark partner och leverantör för att lyckas med sina projekt. Vi servar våra kunder på ett personligt sätt, såväl online som genom ett fysiskt butiksnät.


Onninen bildar tillsammans med
K-rauta och K-bygg kocernen Kesko Sverige som är bildat av det finska bolaget Kesko. K Group är den tredje största detaljhandelskedjan i norra Europa. K Group bygg- och teknisk handel, med cirka 18 000 anställda, har ett omfattande utbud av produkter för såväl proffs som slutkonsument.
Försäljningen sker genom ett omfattande butiksnätverk, e-handel och digitala tjänster.