Account Manager

Account Manager

Vill du utvecklas i din roll som säljare?

Expansiva Onelab söker nu en ambitiös Account Manager till sitt team i Stockholm.

I rollen som Account Manager hos Onelab ansvarar du för hela försäljningsprocessen från prospektering till förhandling och tecknande av avtal. Du ansvarar för dina egna kunder och utformar ditt erbjudande utifrån deras olika behov.

För att trivas och lyckas på Onelab är du en tävlingsinriktad person som gillar att ingå i ett team. Du stimuleras av att arbeta i ett företag som befinner sig i ett tillväxtskede och att du är en av dem som kommer att bidra till att Onelab lyckas. Du trivs i en miljö med högt tempo, där målsättning och måluppfyllelse är ett dagligt samtalsämne.

Du har
  • Ett par års erfarenhet av försäljning
  • En stark egen drivkraft
  • En vilja att ta ett stort eget ansvar och förmåga att arbeta strukturerat
Vi erbjuder dig
  • En självständig säljroll
  • En roll med möjlighet att vara delaktig i att bygga upp en framgångsrik verksamhet
  • Goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt tillväxtbolag
  • Möjlighet att själv påverka din lön
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult André Chocron. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta André på 0760-442625.

Urval kommer att ske löpande, vi vill därför ha din ansökan så snart som möjligt. Välkommen att registrera din ansökan via www.salesonly.se

OneLab hjälper företag att skapa hälsosamma arbetsplatser där medarbetarna trivs och mår bra. Vi erbjuder moderna hälsoundersökningar i Sverige och Europa. OneLab grundades 2014 och är idag ett av de ledande företagen inom preventiv företagshälsovård.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)