Provare inom automation till DeltaNordic

Provare inom automation till DeltaNordic

Har du en gymnasieutbildning inom el? Har du tidigare erfarenhet inom el?
Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Provare kommer du att arbeta i ett team som testar, felsöker och kvalitetssäkrar samtliga produkter inför leverans. Arbetsuppgifterna är varierande och det finns stora möjligheter till lärande och utveckling.

Din profil

Skallkrav:
  • Ritningsläsning
  • Elsäkerhet
  • Elkunnighet, några års erfarenhet inom felsökning.
  • Datakunnig
  • Svenska språket i tal och skrift
  • Komponentkännedom
Meriterande:
Goda kunskaper inom styr- och reglerteknik/automation.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Noggrannhet, nyfikenhet, tålmodighet, och ett strukturerat och analytiskt tankesätt är viktigt för att lyckas i tjänsten.

Övrigt:
Omfattning: Heltid
Placering: Kungsängen
Lön: Enligt GFL
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos DeltaNordic inledningsvis under 6 månader. Möjlighet till anställning hos Deltanordic efter uthyrningsperioden är stor om alla parter är nöjda.

Om kunden

DeltaNordic är en totalleverantör av avancerade elektriska och elektroniska system. De tillverkar apparatskåp, kablage och elektronik. Företaget är måna om medarbetarnas trivsel och har en låg personalomsättning. Det är ett välmående företag och en attraktiv arbetsgivare.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se