Vill du kombinera ditt teknikintresse med försäljning? Se hit!

Vill du kombinera ditt teknikintresse med försäljning? Se hit!

Är du Netsmarts nästa stjärnsäljare? Vi söker dig som brinner för försäljning och vill arbeta på ett företag som ligger i framkant gällande ny teknik. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som innesäljare hos vår kund Netsmart där dina arbetsuppgifter består av att ringa nya kunder för att sälja in deras produkter. Du kommer arbeta med en av deras produkter som är SMART board där du kommer att kontakta skolor runt om i hela Sverige. Vidare kommer du även följa upp både nya och befintliga kunder. Målet är att hela tiden bearbeta de olika skolorna för att sedan på sikt utvecklas i din roll. Du kommer få utbildning kring deras produkter, vad de arbetar med samt vad som förväntas av dig i din roll.

Övrigt:
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig fast lön
Placering: Solna.
Du kommer initialt vara anställd av OnePartnerGroup AB för att efter 6 månader övergå till vår kund

Din profil

För att lyckas i rollen som innesäljare söker vi dig som har ett stort inre driv samt att du är envis och målmedveten. Du är noggrann där du dokumenterar det du gör samt följer upp. Vidare är du glad och social och gillar mötet med nya människor. Meriterande är om du tidigare har arbetat som innesäljare. Företaget präglas av en stor laganda samt bra gemenskap på kontoret där man alltid arbetar tillsammans därför söker vi dig som är en teamplayer och alltid jobbar hårt för att uppnå uppsatta mål.

Om kunden

Netsmart är ett företag som arbetar med tablets, bildskärmar, tv-skärmar och mycket mer. De är en svensk distributör för SMART Technologies. Produkterna används i mötesrum och utbildning, de arbetar för att effektivisera och göra mötena enklare för dem kunder som använder produkterna.
De finns idag på tre platser i Sverige, Sthlm och Malmö och är totalt 10 medarbetare varav 6 personer som sitter i Stockholm. De har byggt upp ett rikstäckande nätverk av återförsäljare som säkerställer att kunder får ett professionellt och skickligt bemötande i alla led; från produkt, utbildning, installation samt den tekniska supporten.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 44 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 3 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se