Vi söker nu driven produktionschef till vår kund i Tungelsta

Vi söker nu driven produktionschef till vår kund i Tungelsta

Brinner du för att att leda och utveckla medarebetare i en organisation som tar stort socialt ansvar. Skulle du trivas med att utveckla och effektivisera en produktionsverksamhet då är detta drömjobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som produktionschef kommer du att ansvara för den dagliga driften inom anläggningen. Detta kommer bland annat att innefatta att säkerställa leveranser till butik, bemanning, lönsamhet och att anläggningen levererar produkter med rätt kvalitet. Det kommer att ingå personalansvar för anläggningens personal samt budget-, lönsamhets- och kostnadsansvar. Utöver detta ingår det även att vara aktivt delaktig i frågor avseende den långsiktiga utvecklingen av produktion.

I rollen som produktionschef kommer du att bedriva arbetet inom områdena säkerhet, hälsa och miljö, utveckling och kostnader samt kvalitet. Detta innebär bland annat att;
  • optimera produktionsupplägget utifrån de målsättningar som är upprättade.
  • genomföra skyddsronder, riskbedömningar och åtgärda brister.
  • säkerställa kompetens inom avdelningen genom tex kompetensinventering/matriser och utvecklingsplaner.
Din profil

Vi söker dig som är driven, självgående och resultatorienterad samt har ett affärsintresse med god ekonomisk insikt. Vi vill att du ser styrkan i ditt team och att du som ledare motiverar och engagerar dina medarbetare samt skapar förutsättningar för dem att lyckas och nå de mål som är uppsatta. Att ha roligt på jobbet, utmana och utmanas ser vi som viktiga ingredienser för att du ska trivas.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du;
  • har en gymnasial utbildning eller erfarenhet som bedöms som likvärdig.
  • har 2-3 års erfarenhet i arbetsledande roll med personalansvar.
  • har erfarenhet från företag inom retail /lager/logistik/tillverkning.
  • är en kunnig användare av MS Office och framförallt Excel.
  • har erfarenhet av budgetering och kostnadsuppföljning.
  • har god ledarförmåga att sätta tydliga mål, delegera ansvar, följa upp mål och prestationer.
Eftergymnasial utbildning anses vara meriterande.
I rollen som produktionschef får du möjlighet att va en del av vår kunds engagemang för en positiv samhällsförändring.

Övrigt:
Arbetstider: 08-17
Omfattning: Heltid
Lön: Marknadsmässig fast lön
Placering: Tungelsta
Du kommer initialt vara anställd av OnePartnerGroup AB för att efter 6 månader övergå till vår kund

Om kunden

Vår kund är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand genom 34 butiker runt om i landet. De har omkring 400 anställda och tar emot ca 600 personer varje månad i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Deras huvudkontoret ligger i Stockholm.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 23 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se