Uppdragsledare inom affärsområdet Building till Rejlers

Uppdragsledare inom affärsområdet Building till Rejlers

Har du högskole- eller civilingenjörsutbildning med elinriktning samt tidigare erfarenhet inom fastighetsinstallation? Då är det dig vi söker till rollen som uppdragsledare till Rejlers.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som uppdragsledare till Rejlers kommer du arbeta med följande:
 • Generell överblick över system, kraft, belysning, data samt passersystem.
 • Kundkontakt och säljansvar.
 • Offerera och beräkna ekonomi.
 • Avtalsfrågor.
 • Resursplanera + tidsplanera.
Din profil

Krav:
 • Högskole- eller civilingenjör med elinriktning t.ex. elektroingenjör.
 • Tidigigare erfarenhet av arbete som konsult inom fastighetsinstallation.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Teknisk förståelse.
Meriterande:
 • Arbetslivserfarenhet som elektriker inom el inom fastighetsinstallation.
 • B-körkort.
Vidare söker vi dig som är lyhörd och affärsmässig där du har god förståelse för Rejlers kunder. Du är social och konsultmässig samt har en ödmjuk approach.

Om kunden

Vår kund Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. De hjälper till med allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Varje år genomför Rejlers cirka 11 000 kunduppdrag. De finns på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge och är 2000 medarbetare. I Sverige arbetar ungefär 1 000 konsulter över hela landet.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se