UPS-tekniker till Coromatic sökes

UPS-tekniker till Coromatic sökes

Vill du arbeta i komplexa el-anläggningar med produkter som säkerställer kontinuerlig drift av verksamhets- och samhällskritiska anläggningar? Är du noggrann, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad? Då kan det vara dig vi söker!

Vår kund Coromatic behöver nu förstärka organisationen med en kvalificerad medarbetare inom området UPS till kontoret i Stockholm.

I den här rekryteringen samarbetar Coromatic med OnePartnerGroup AB.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som UPS-tekniker arbetar du med avtal och akutservice samt driftsättning inom området avbrottsfri kraftförsörjning/reservkraft. Arbetet med driftsättning och felsökning av Coromatics produkter utförs med dator som verktyg, vilket du skall ha vana av. En stor del av arbetet utförs i komplexa el-anläggningar. Produkten du driftsätter och servar säkerställer kontinuerlig drift av verksamhets- och samhällskritiska anläggningar.

Du blir en viktig del i ett team av yrkesskickliga, erfarna och glada medarbetare med en enastående gruppdynamik. På Coromatic är samtliga medarbetare betydelsefulla för att företaget skall nå sina mål och driva verksamheten framåt. Ambitionen är att medarbetaren hela tiden ska utvecklas och känna glädje och delaktighet i sitt arbete. Coromatic tillhandahåller kontinuerlig utbildning och utveckling inom dessa områden. Utbildningar och support sker ofta på engelska vilket du skall behärska både verbalt och i skriftlig kommunikation.

Din profil

Din profil
Skallkrav:
  • Gymnasial el-utbildning med minst 2 års erfarenhet inom el alt eftergymnasial el-utbildning exempelvis YH med inriktning elkraft.
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i el-fördelning
Meriterande:
  • UPS
  • RKA "Reservkraft"
  • Behörighet för el
När det kommer till personliga egenskaper är du noggrann och självgående, strukturerad, och har god administrativ förmåga. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter och kvalitet och servicekänsla är självklarheter i ditt dagliga arbete. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid social förmåga då arbetet oftast utförs ute hos kund och även i samarbete med kollegor.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Om kunden

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation. Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor.

Coromatic har drygt 530 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. www.onepartnergroup.se
Resor med övernattning förekommer, samt schemalagd jourtjänstgöring och i vissa fall även oregelbundna arbetstider.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se