Svarvare dagtid sökes till System 3R

Svarvare dagtid sökes till System 3R

Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?
Då kan denna tjänst vara någonting för dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Din arbetsdag kommer innebära en varierad produktion med allt ifrån 1-30 detaljer per jobb. Tidsåtgången för ett jobb kan vara allt ifrån 1 timme till som mest en hel dags arbete.
Du kommer få eget ansvar för att kontrollera ditt arbete, därav är det viktigt att du kan hantera mätdon. Du kommer också få programmera din maskin, detta görs direkt i operatörspanelen, och köra dina egna program.

Maskin: Kern
Styrsystem: Heidenhain

Din profil

För att lyckas i denna roll krävs det att du har:
  • Programmeringskunskaper
  • Kunskap om ritningsläsning
  • Erfarenhet av att hantera mätdon
När det kommer till personliga egenskaper så ser vi att du tar eget ansvar, har förmågan att själv avgöra svårighetsgrad och inte är rädd för att be om hjälp.

Övrigt:
Omfattning: Heltid, dagtid
Placering: Vällingby/Vinsta
Lön: Enligt GFL
Start: 1 oktober
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos System 3R inledningsvis.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 7 sept (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se