Solution Architect till spännande projekt

Solution Architect till spännande projekt

Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig!

Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som Solution Architect kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Du kommer ha en viktig roll i projektet där du kommer ha flera kontaktytor och integrera med andra team och med din erfarenhet och kunskap vara med i projektets utveckling och driva det framåt. Vi tror att med din tidigare erfarenhet har du en bred kunskap och har förmågan att se helheten i projektet, hur det hänger ihop samt tar ansvar över dig själv, teamet och produkten.

Övrigt:
Arbetstider: 08-17.
Omfattning: Heltid.
Placering: Stockholm
Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du har arbetat med både frontend och backend.
  • Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor samt ha många olika kontaktytor inom företaget därför är det väldigt viktigt att du är kommunikativ samt har förmågan att leda dig själv och dina kollegor framåt i projektet. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning.

Om kunden

Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare.
Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 7 sept (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se