Servicetekniker till Comforta

Servicetekniker till Comforta

Har du ett stort intresse för teknik och vill arbeta som servicetekniker på ett företag som erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter? Då ska du ansöka till tjänsten hos Comforta. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker på Comforta kommer du att sköta det dagliga samt långsiktiga underhållet av deras maskiner. Du kommer arbeta med förebyggande underhåll, drift och övervakning av maskinparken samt produktionsutrustning. Du kommer även ansvara för felsökning, analyser och åtgärdsarbete. Du har en service- och supportfunktion i fabriken där du även utbildar operatörerna så dessa kan utföra grundläggande dagligt underhåll på maskinerna. Du kommer få en bra upplärning där du kommer få börja med att gå bredvid en kollega samt få utbildning i de specifika maskinerna som Comforta använder sig av.
Du kommer arbeta i skift där arbetstiderna varierar mellan 07.00-15.00 samt 13.00-21.00. Det är viktigt att du är flexibel i arbetet som Servicetekniker då arbetet kan innebära att man behöver åka ut på akuta uppdrag.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Ort: Stockholm.
Anställning: Dina första 12 månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup AB för att sedan gå över i en anställning hos Comforta.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet som servicetekniker eller utbildning inom maskinteknik.
  • Minst grundbehörighet inom el.
  • B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift.
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet från branschen eller liknande roll.

Som person söker vi dig som har en hög servicenivå samt är lösningsorienterad, noggrann, strukturerad och prestigelös. Du är en god lagspelare som trivs med att arbeta såväl enskilt som i grupp. För att trivas i rollen söker vi dig som har ett stort teknikintresse samt är tekniskt kunnig för att snabbt komma in i dina arbetsuppgifter.

Om kunden

Comforta AB är ett dotterbolag till Lindström som erbjuder tvätt och textilservice till hotell och restaurang. Comfortas kollektion omfattar örngott, lakan, påslakan, frottéhanddukar, badmattor och lyxigt mjuka badrockar. De har en heltäckande service som inkluderar behovsanalys, inköp, lagerhållning, uthyrning, tvätt och efterbehandling samt leveranser, ersättning och slutligen återvinning. Läs mer om Comforta på www.lindstromgroup.com/se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 26 okt (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se