Produktionstekniker till System 3R

Produktionstekniker till System 3R

Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?
Är du lösningsorienterad, vill jobba med produktionsteknik och har en teknisk ingenjörsutbildning?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig, tveka inte att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionstekniker kommer du initialt att få en gedigen introduktion i rollen och få upplärning utav erfarna kollegor.
Rollen kommer innebära arbete med beredning av strukturer, skapande av operationstext, vara med vid konstruktionsgenomgångar, problemlösning samt stötta produktionen. Du kommer att arbeta med utveckling och effektivisering av produktionen genom att upprätta och uppdatera processer, arbetssätt och arbetsbeskrivningar för att se till så produktionen fungerar på bästa sätt.

Din profil

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • Teknisk ingenjörsutbildning inom exempelvis produktionsteknik/maskinteknik.
  • CAD - kunskap
Meriterande:
  • SAP
  • Kunskaper i CREO
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion
När det kommer till personliga egenskaper så är du strukturerad och ordningsam i ditt arbetssätt. Då du kommer att arbeta på en serviceavdelning till produktionen ser vi att du är social och serviceminded och gillar att lösa uppgifter.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Vinsta/Vällingby

Du kommer initialt vara uthyrd som konsult via OnepartnerGroup i 6 månader. Om alla parter är nöjda efter uthyrningsperioden finns det möjlighet att få en anställning hos System 3R.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 180 anställda i Sverige.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se