Nyexaminerad utvecklare till Si ATM sökes

Nyexaminerad utvecklare till Si ATM sökes

Är du erfaren, nyutexaminerad eller i början av din karriär och vill arbeta med antingen mjuk- eller hårdvara alternativt med båda?
Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en kreativ systemutvecklare som kommer ges möjlighet att arbeta med utveckling av flygledningssystem och simulatorer hos vår kund Si ATM. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Linux-utvecklare kommer du arbeta med att utveckla och underhålla Si ATM:s flygledningssystem och simulatorer. Du arbetar i projekt av varierande längd och karaktär tillsammans med erfarna kollegor och på uppdrag av företagets kunder.
Rollen är flexibel beroende på vad du har för kunskaper och intresseområden. Tjänsten är in-house på kontoret i Sundbyberg men det finns även möjlighet att sitta ute hos kunder över hela världen i perioder. Då Si ATM utvecklar sina system helt på egen hand, finns det även möjligheter att arbeta mer hårdvarunära.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör alternativt högskoleingenjör
  • God kännedom av programmeringsspråk C++
  • Flytande engelska i tal och skrift.
Meriterande:
  • God vana av att arbeta i Linux-miljö (Redhat, CentOS etc)
  • God kännedom av programmeringsspråk C
  • Erfarenhet eller kunskap av att arbeta med hjälpprogram för Human Machine Interface (XWindows, Motif, QT, OpenGL)
  • God kännedom om databaser (SQL)
  • Grundläggande kunskaper i ADA och Java.
  • Svenska i tal och skrift
När det kommer till personliga egenskaper så är du en kreativ person med ett mycket stort teknikintresse som brinner för systemutveckling. Att arbeta i projektform är något du trivs med och att vara på en arbetsplats där du har möjlighet att själv påverka din egen utveckling. Du trivs i en roll där du arbetar självständigt men delar också med dig av dina tankar/idéer och har ett öppet sinne för input av andra. Då du kommer att arbeta i projekt i samarbete med Si ATMs kunder värdesätter vi att du som person har ett stort kundfokus och är konsultativ.

Om kunden

Si ATM är ett svenskt teknikföretag beläget i Centrala Sundbyberg. På kontoret arbetar i dagsläget 15-17 personer med utveckling av Air Traffic Management (ATM) system som används för att övervaka flygtrafik, både på flygplatser och i luften. De ger information till piloter, samt möjliggör planering för flygfarten och undviker kollisioner. Si ATM:s system används runt om i hela världen av flygledare på flygplatser och flygcentraler. De erbjuder även simulatorer som används vid utbildning av flygledare, som då får möjlighet att öva på verklighetstrogna ATM-system. Med över 30 års erfarenhet lyfter Si ATM utvecklingen mot högre höjder. Se vidare på hemsidan www.siatm.com.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se