Mätmaskinstekniker helg- eller kvällsskift sökes till System 3R

Mätmaskinstekniker helg- eller kvällsskift sökes till System 3R

Vill du arbeta på en arbetsplats där personal och kvalité värderas högt?
Har du tidigare erfarenhet inom mätning och av att läsa ritningar?

Tveka då inte söka denna tjänst redan idag!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mätmaskinstekniker mäter och kontrollerar du detaljer med hjälp av en av System 3Rs tre mätmaskiner. Det finns färdiga program i maskinen att välja för att kontrollera olika detaljer och ditt jobb är att rigga maskinen, utföra mätningen och avläsa resultatet. Om intresse finns kan även egen programmering bli aktuell för att på längre sikt kunna göra egna mätprogram.

Du kommer tex:
  • Utföra mätningar i mätmaskin
  • Framställa och avläsa protokoll från mätmaskinen
  • Skriva ut och matcha intyg
Din profil

Skallkrav:
  • kunna läsa ritningar
  • ha koll på form och läge
  • kunskaper kring mätteknik.
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av att ha kört mätmaskin med programmet PC DMIS eller Quindos.

Som person är du lättlärd, teknisk och självgående. Vi tror också att du har ett öga för noggrannhet och att arbeta med precision.

Övrigt:
Arbetstider: Helg- eller kvällsskift men upplärnnigen sker på dagtid
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt GFL
Placering: Vällingby/Vinsta

Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos System 3R inledningsvis.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se