Ledande projektör till Ramböll

Ledande projektör till Ramböll

Söker du efter en arbetsplats med omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter på ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt? Då har vi tjänsten för dig. Vi söker nu en projektör inom Järnväg till Ramböll. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som projektör inom Järnväg kommer du ingå i ett team på 22 personer. där du kommer att arbeta med ett eller flera av deras teknikområden som är:
  • Trafik & Logistik
  • Spår
  • Signal
  • Kontaktledning
  • Strömskena
  • Kanalisation
  • Mark
Uppdragen spänner sig normalt över hela infrastrukturområdet inom samtliga spårburna trafikslag såsom Järnväg, Spårväg och Tunnelbana. Några exempel på deras aktuella uppdrag är utbyggnad av Tunnelbanan i Stockholm, ny spårväg till Kista och nya depåer för tunnelbanan och Roslagsbanan. I uppdragen finns de med i alla skeden inom planerings- och byggprocessen, från första idé till drift och underhåll vilket innebär många möjligheter för dig som projektör.

Din profil

Vi söker dig som har:
  • Minst fyra års arbetslivserfarenhet.
  • Utbildning från teknisk högskola eller annan relevant utbildning inom Järnvägsteknik.
  • Du behärskar programvaror som t.ex. Microstation, Promis-e, PROL.
Vi söker dig som är nyfiken och lösningsorienterad samt gillar att arbeta i team för att komma fram med den bästa lösningen. Är du genuint intresserad av kollektivtrafik frågor i stort eller har ett mera specifikt teknikintresse inom tunnelbana, spårväg eller järnväg så kommer du definitivt känna dig hemma i rollen som projektör hos Ramböll.

Om kunden

Ramböll är en ledande samhållsrådgivare som brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. I Sverige sitter ca 1 800 medarbetare runtom i landet på ett 30-tal kontor där huvudkontoret finns i Stockholm

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 7 sept (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se