Lagerarbetare till vår kund System 3R

Lagerarbetare till vår kund System 3R

Är du ordningsam, självgående och noggrann i ditt arbete?
Då kan tjänsten som lagerarbetare hos vår kund System 3R vara någonting för dig!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som lagerarbetare/packare kommer du att arbeta med att plocka ihop order utifrån beställningar, packa ihop produkterna och sedan skicka iväg till System 3R:s kunder. Det kan vara både mindre och större produkter och du följer packningslistor och checkar av att allt blir rätt och håller en god kvalitet. I arbetet ingår säkerställning av produkten. Du kommer få en god introduktion i ditt arbete. Du kommer ges möjlighet att få hoppa in vid behov för olika nyckelfunktioner och på sätt lära dig flera roller på lagret hos System 3R.

Din profil

Skallkrav:
  • Fullständig gymnasieutbildning
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av lagerarbete
  • Truckkort
När det kommer till personliga egenskaper så är du en ambitiös och ordningsam person som är självgående i ditt arbete. Du tar ansvar för ditt arbete och utför arbetet noggrant.

Övrigt:
Omfattning: Heltid, 8-17
Placering: Vällingby/Vinsta
Lön: Enligt GFL
Start: Omgående
Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup AB och arbeta som konsult hos System 3R inledningsvis.

Om kunden

System 3R är den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin - The One System Partner. Bolaget är verksamma inom automation, trådgnistbearbetning, elektrodtillverkning, sänkgnistbearbetning och precisionsbearbetning och har sitt huvudkontor i Stockholm med produktion i Sverige, Schweiz och Japan. Företaget är världsledande inom sin bransch och har cirka 150 anställda i Sverige.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se