Koordinator till Ryds glas

Koordinator till Ryds glas

Är du tekniskt intresserad och brinner för att ge god service?
Vill du arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter på ett företag där det är högt i tak?
Då kan det vara dig vi söker!

Ryds glas söker en koordinator med start omgående. Sök denna tjänst redan idag, urval sker löpande.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som koordinator blir du en viktig del i ett team av yrkesskickliga, erfarna och glada medarbetare.
Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Dialog med kunder via telefon och mail
  • Ta emot ordrar
  • Skapa ordrar
  • Koordinera tekniker på definierade uppdrag.
  • Vara kontaktyta mellan kunden och glasmästarna.
  • Återkoppla till kund när arbetet är utfört
Ryds glas kunder är företagskunder, privatkunder och försäkringsbolag.
I denna roll kommer du få möjlighet att växa in i rollen samt utvecklas under tidens gång med mer ansvar.

Din profil

För att lyckas i rollen som koordinator krävs det att du har ett tekniskt intresse, då du kommer att arbeta i många olika system ser vi att du har god systemvana samt goda kunskaper i Officepaketet. Det krävs flytande kunskaper i svenska i både tal och skrift samt att du behöver känna dig bekväm med engelska. Har du tidigare erfarenhet i en roll som koordinator eller support ser vi detta som meriterande.

När det kommer till personliga egenskaper är du prestigelös, nyfiken och vågar ställa frågor. Du har god administrativ förmåga och är strukturerad. Du har förståelse för vad kunderna värdesätter och kvalitet och servicekänsla är självklarheter i ditt dagliga arbete. I denna process lägger vi stor vikt vid social förmåga då arbetet innefattar mycket kontakt med kund samt nära samarbete med kollegor.

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 7-16
Placering: Söderort

Detta är ett föräldravikariat som kommer att pågå fram tills 30 augusti 2020. Du kommer att vara uthyrd som konsult via oss på Onepartnergroup.

Om kunden

På Ryds Glas har vi arbetat med glas i över 70 år. Vi är idag Sveriges ledande glasmästarkedja med glasmästerier över hela landet. Vår stolthet och styrka ligger just här, i kombinationen av varje glasmästares yrkeskunnande, det lokala glasmästeriets närhet till kunden och den samlade kraften i det större företaget.
Vi erbjuder våra kunder ett komplett utbud av glastjänster och jobbar både mot företag och privatpersoner.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 5 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se