Konsult med fokus på nätverk och kommunikation sökes till Atea

Konsult med fokus på nätverk och kommunikation sökes till Atea

Vill du arbeta på en arbetsplats där medarbetare brinner för att vara med och bygga Sverige med IT?
Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag!
Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult blir du inblandad i diskussioner hos Ateas kunder om hur IT-lösningar på bästa sätt kan moderniseras, förbättras och effektiviseras. Som konsult tar du och/eller teamet fram lösningar som ligger i linje med kundens strategi och helhetsbild samt arbetar med den tekniska implementationen.

Din profil

Skallkrav:
Du har ?era års erfarenhet och vana av att arbeta självständigt eller i team med dina kunder och utifrån deras utmaningar skapa ett mervärde. Du drivs av att vidareutvecklas och arbeta som specialist men samtidigt har förmågan att se helheten i kundernas komplexa IT-miljö.
Du har erfarenhet från branschen och specialiserad kunskap att leverera tjänster inom datacenter/kommunikationsområdet.
Exempelvis kring routing/switching, LAN, WLAN, SDx, kommunikationssäkerhet.
Du har förmågan att jobba med komplexa frågor och hitta bra lösningar till Ateas kunder med anpassning till deras krav och behov.
Du har tekniska erfarenheter av arbetet med lösningar från någon/några av tillverkarna Cisco, HPE/Aruba, VMWare, Fortinet, Check Point eller F5. Gärna i kombination med certi?ering.
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet av att ha arbetat i en konsultroll eller kund- och leverantörsförhållande på annat sätt.

När det kommer till personliga egenskaper så är du en person som strukturerat driver arbete enskilt eller i grupp. En viktig egenskap är att du som person sätter laget före jaget.

Om kunden

Atea ?nns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 900 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största IT-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 31,2 miljarder norska kronor 2016 och är noterad på Oslo Börs.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 7 sept (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se