Konstruktör till Rejlers

Konstruktör till Rejlers

Är du driven, har kunskap och förståelse för elsystem, kraft och belysning och känner att det är dags att se vad det finns för nya arbetsmöjligheter? Vill du utnyttja din affärsmässighet och din goda förmåga att lyssna på och förstå kunders behov. Då är det dig vi söker till rollen som Konstruktör hos Rejlers!

Urval sker löpande så tveka inte på att skcika in din ansökan redan idag.

Om oss

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör hos Rejlers kommer du ingå i ett team på 33 personer som arbetar med fastighetsinstallation. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Utredning, effektbehov/uträkning.
 • Dimensionera anläggningar.
 • Skapa alla idéer till ritningar/handlingar där du har kunskap och förståelse kring funktionens helhet.
 • Ta in information och översätta till dokument och handlingar.
 • Samordna din egna konstruktion med övriga discipliner som är rör, ventilation, sprinkler och arkitektur.
 • Förstå beställare och deras krav.
Din profil

Krav:
 • YH, högskole- eller civilingenjör med elinriktning t.ex. elektroingenjör.
 • Erfarenheter inom el
 • Tekniskt kunnig
Meriterande:
 • Utbildning inom el och praktisk erfarenhet som montör eller elektriker där du fått hela sambanden som installatör och tagit ansvar.
 • B-körkort.
 • Revit.
Vidare söker vi dig som är lyhörd och affärsmässig där du har god förståelse för Rejlers kunder. Du är social och konsultmässig samt har en ödmjuk approach.

Om kunden

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se