Junior testutvecklare/mjukvarutvecklare till DeLaval

Junior testutvecklare/mjukvarutvecklare till DeLaval

Det finns produkter och lösningar som utvecklas idag som gör att vi alla slutar och tänker;
Jag önskar att jag kunde ha varit en del av det. På DeLaval har du möjlighet att vara en del av tillväxten av Automatiska mjölkningssystem

DeLaval söker en junior testutvecklare/mjukvarutvecklare och det kan vara just dig de söker!

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Som testutvecklare kommer du ingå i ett team tillsammans med både testare samt testutvecklare. Du kommer att arbeta med Delavals Automatic Milking System som är en mekanisk mjölkrobot som styrs av mjukvaran. Du kommer att ha mycket samarbete med kollegorna som arbetar med mjukvaruutveckling. Till största del kommer du att sitta på kontoret som ligger i Tumba men även vara ute på gårdar för testning.
Vårt mål är att vidareutveckla våra tidiga testfaser där automatiserad testning är en avgörande del för att nå detta mål. Därför ska vi nu öka med rätt kompetens inom detta område.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant utbildning t.ex. inom mjukvaruutveckling.
  • Goda kunskaper i JAVA
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God förståelse för test
Meriterande:
  • Erfarenhet inom test
  • Sommarjobb eller exjobb inom programmering eller test
  • Erfarenhet inom testområdet för ökad förståelse är klart meriterande.
När det kommer till personliga egenskaper har du ett praktiskt och systematiskt arbetssätt. Du har god kommunikativ förmåga och lätt att interagera med människor. Analytisk förmåga är också en viktig egenskap då test spänner över ett brett område där också felsökning är en stor del i arbetet.
Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga samt har vana att arbeta självständigt. Båda delarna kommer att finnas i arbetet därför är det viktigt att våga ta egna initiativ både i grupp och självständigt. Vidare ska du ha stort intresse för testutveckling och att hela tiden vilja förbättra arbetet.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Tumba
Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på Onepartnergroup i 12 månader. För rätt person finns möjlighet till anställning hos DeLaval efter uthyrningsperioden.

Om kunden

DeLaval är ett företag som erbjuder system, produkter och tjänster för alla steg i mjölkproduktionen. På kontoret i Stockholm är de idag 100 personer men totalt på hela företaget är de 4 500 anställda. Vid en personlig intervju får du mer information kring företaget.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se