Junior sjöspeditör sökes till DHL Global Forwarding

Junior sjöspeditör sökes till DHL Global Forwarding

Är du en ambitiös och lösningsorienterad person som gillar att jobba i team? Letar du efter ett sommarvikariat under sommaren? Då har du kommit rätt, vår kund på DHL Global Forwarding letar nu efter en person som har jobbat inom speditionsbranschen tidigare.

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid under perioden juni t o m augusti, placering i Märsta.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Lina Zangana på 070 765 20 95

Dina arbetsuppgifter
  • ha daglig kontakt med deras kunder och alltid sätta kunden i fokus
  • vara operativt ansvarig för deras kunder
  • ta emot, planera och hantera bokningar
  • ha kontakt med leverantör och terminal
  • säkerställa korrekt tullhantering
  • kontroll av leverantörsfaktura
Din profil

Skallkrav:
Vi söker dig som:
  • har högskoleutbildning inom logistik eller erfarenhet av spedition
  • har goda IT-kunskaper och erfarenhet att jobba med system som stödjer transporten samt goda kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook)
  • Delar kundens värderingar; Excellence, Entrepreneurship, Teamwork och Passion
  • talar och skriver flytande svenska och engelska
Meriterande:
* högskoleutbildning inom sjöfart och/eller logistik är meriterande

Som person tycker du om att arbeta i grupp men också självständigt och ta egna initiativ, också ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har ett intresse av att arbeta med service och är lyhörd för kundernas önskemål, är analytisk och har siffersinne.

Övrigt:
Start: Juni
Omfattning: Heltid
Placering: Märsta

Detta är ett vikariat fram tills augusti där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos DHL efter denna period.

Om kunden

DHL har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag - de tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar de itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Lina Zangana
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se