Junior servicetekniker sökes till Assa Abloy Entrence Systems

Junior servicetekniker sökes till Assa Abloy Entrence Systems

Assa Abloy Entrence Systems är på stark frammarsch och vi söker därför en junior underhållsteknik. Vill du vara en nyckelspelare i Assas Abloy fortsatta framgångsresa som ledande leverantör av port och docking lösningar? Vill du utvecklas tillsammans med Assa mot en roll där du, i takt med din utveckling, växer med ansvar?

Då är detta rollen för dig! Vi tillämpar löpande urval så tveka inte med din ansökan.

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup och du ansöker på onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor; ta en kontakt med ansvarig konsultchef, Gabriella Boumadi på Gabriella.Boumadi@onepartnergroup.se alt 073-539 69 28

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Junior underhållstekniker kommer du initialt att arbeta med förebyggande underhåll hos Assas olika kunder. Du genomför det underhåll som ingår i avtalet efter nybyggnation eller ombyggnation och på sikt kommer du att utvecklas mer mot en självgående servicetekniker. Du kommer att ingå i ett team om ca 5 underhållstekniker som ger dig stöd och hjälp på din resa hos Assa. I rollen ingår det även viss dokumentation i servicesystemet, något som du gör under dagen. Du kommer huvudsakligen att arbeta mot kunder i och runt om Stockholm men vissa längre resor kan förekomma. Du utgår hemifrån och har en servicebil med verktygsutrustning, dator och mobiltelefon.
Som junior underhållstekniker har du möjlighet att kombinera servicen och mekandet med kundkontakter i ett tryggt och stabilt bolag.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med Assa Abloy Entrence Systems. Troligtvis har du en teknisk gymnasieutbildning i bagaget. Du känner dig redo att ta nästa steg och vill göra detta i ett stabilt bolag som satsar på dig. Har du tidigare erfarenhet av tekniskt arbete och/eller service i någon form är detta mycket meriterande. Kunskap inom el, mekanik, elektronik och svets kan även det vara meriterande. B-körkort krävs.
Som person, villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskomelse
Arbetstider: 06:30-15:45

Detta är en rekrytering där du kommer att bli anställd av Assa Abloy.

Om kunden

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. Läs mer om Assa Abloy Entrance Systems på www.assaabloyentrence.se

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se