Junior projektledare till vår kund Matador projekt sökes

Junior projektledare till vår kund Matador projekt sökes

Vill du arbeta som projektledare på ett häftigt projektledningsföretag inom bygg- och fastighetsbranschen?
Matador har spännande projekt med alltifrån exklusiva studiolägenheter & lyxvillor till stora kommersiella projekt med det lilla extra i.
För att läsa mer om de spännande projekten klicka in här: http://matadorprojekt.se/projekt-2/

Låter detta intressant? Tveka då inte att söka denna tjänst redan idag, urval sker löpande!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande beroende på vilken kompetens du tar med dig sen tidigare och hur självständig du kan vara i rollen som projektledare. I rollen som junior projektledare kommer du initialt få stötta och avlasta de seniora projektledarna. Du kommer att få följa med på möten för att se hur det går till, hjälpa till med administrationen runt omkring för att få en tydlig helhetsbild.
Ju mer självständig du är/blir i ditt arbete desto mer ansvar kommer du att få.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet inom projektledning

När det kommer till personliga egenskaper så är du en social och drivande person, som vill framåt och utvecklas.

Om kunden

Matador startades 2011 och är ett renodlat projektledningsföretag. De ser sig som mer personliga projektledare med engagemang och kvalitet som ledord. De har en unik kunskapsbredd och ett stort kontaktnät av konsulter och entreprenörer. Det gör att de driver såväl mindre bostadsprojekt som kommersiella projekt i miljardklassen. De bygger gärna relationer med deras uppdragsgivare och har ett stort antal återkommande kunder. Något som de är mycket stolta över.

Med sina spetskompetenser inom bygg, el, VV:s och styr bidrar de till att säkerställa kvalitet, tidplan och ekonomi inför och under projektets gång. Projektarbetet underlättas markant om man initialt tar hjälp av Lotsarna för att göra statusrapporter på befintliga fastigheter eller potentiella förvärv. När dessa rapporter görs i tidigt skede i projektet, ökar förståelsen och träffsäkerheten inför kommande investeringsbeslut. Därmed säkras beställarens affär på bästa sätt.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 18 aug (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se