Gateway Speditör sökes till DHL Global Forwarding

Gateway Speditör sökes till DHL Global Forwarding

Är du redo att ta nästa steg? Är du en person som gillar utmaningar och att arbeta i team? Vill du vara en viktig del av Sveriges största Flyg Export Gateway?
Då ska du titta närmare på detta, vi kanske har något som passar just dig hos vår kund DHL Global Forwarding.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

Dina arbetsuppgifter

Du ska - ur kvalitetssynpunkt och med kunden i fokus - mottaga uppdrag, planera, boka och utföra transportuppdrag. Du ska jobba med och ta fram flyglösningar enligt trafikprogrammet men även jobba proaktivt med att hitta alternativ som uppfyller kundens behov. Arbetsuppgifterna innefattar b.la.:
 • Mottaga bokningsuppdrag och bekräfta dem till respektive grupp och kontor
 • Ta fram Ad Hoc lösningar som uppfyller kundens kravspecifikation
 • Boka flygtransporter med avtalade carriers
 • Registrera/Stänga master i företagets operativsystem
 • Förboka och fördela i samarbete med vårt Pricingteam
 • Ansvara för Sverige samlastningar och Norden samlastningar
 • Ansvara för Flown as Booked processen, informera internt och följa upp
 • Vara "kunskapsbank" för frågor/information rörande våra carriers
 • Tillsammans med Pricing arbeta med godset för att få lägre inköpskostnader och "volume kill"-tänk
 • Aktivt deltaga i förbättringsarbeten för att stärka Gateway och nå uppsatta mål enligt affärsplanen
Din profil

Skallkrav:
 • Har gymnasieexamen, högskoleutbildning inom logistik eller har arbetslivserfarenhet av spedition
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda IT-kunskaper och erfarenhet av system som stödjer transporten samt goda kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook)
 • Delar kundens värderingar; Excellence, Entrepreneurship, Teamwork och Passion
Meriterande:
 • Innehar hög nivå av förståelse för operativa processer
 • Erfarenhet av försäljning
När det kommer till personliga egenskaper har du god social kompetens och servicekänsla samt har lätt för att samarbeta. Vidare har du god initiativförmåga och ansvarskänsla och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt har känsla för detaljer.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Märsta

Detta är ett vikariat fram tills augusti/september där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos DHL efter denna period.

Om kunden

DHL har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag - de tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar de itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Gabriella Boumadi
Telefon 0735-396928
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 5 apr (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se