Erfaren larmtekniker till Categori Data

Erfaren larmtekniker till Categori Data

Vill arbeta i ett ungt och härligt team med stort tekniskt intresse? Då har vi tjänsten och företaget för dig. Categori Data växer och söker därför efter dig som har tidigare erfarenhet som tekniker. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

I rollen som tekniker hos Categori Data kommer du att arbeta med installation och service av kundanpassade tekniska säkerhetsanläggningar inom inbrottslarm, brandlarm, CCTV och passersystem.

Start: Omgående.
Ort: Stockholm, där du utgår hemifrån.
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Anställning: Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Categori Data.

Din profil

Krav:
  • Gymnasieutbildning.
  • Minst 2 års erfarenhet där du t.ex. arbetat som elektriker, med installation eller inom säkerhetsbranschen.
  • Goda datorkunskaper.
  • Ostraffad (utdrag ur belastningsregistret).
Meriterande:
- B-körkort.

Vi söker dig som är serviceinriktad och social då du kommer att ha kontakt med kunder samt är ansiktet utåt för företaget. Eftersom du kommer arbeta tillsammans med dina kollegor i samtliga projekt ser vi att du är en lagspelare men även har förmågan att kunna arbeta självständigt. Du har förmågan att se helheten samt är snabbtänkt och lösningsorienterad.
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 29 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se