Erfaren geotekniker till vår kund i centrala Stockholm

Erfaren geotekniker till vår kund i centrala Stockholm

Vill du vara med och sätta prägel på en ny geoteknikavdelning hos ett välrenommerat företag i centrala Stockholm? Vår kund satsar nu på att etablera en geoteknikavdelning för att bredda sitt erbjudande mot marknaden och svara upp mot befintliga behov hos kunder.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara först in på den nya avdelningen, vi ser därför att du är en person som kan arbeta självständigt och målmedvetet. Vidare kommer rollen anpassas efter din kompetens, erfarenhet och ambition. Du får med andra ord en nyckelroll och har stor möjlighet att påverka och driva avdelningen framåt.
Du kommer ansluta till en platt organisation med prestigelösa individer som har ett enormt starkt intresse för vad man jobbar med.
Du kommer ha en hel del kundkontakt samt mötas av många glada kollegor vilket gör att vi förutsätter att du också är en glad och social person. Vi tror att du är en teknisk kunnig person som gärna tar en mentorroll och kan handleda dina framtida kollegor.

Vi träffar gärna dig och hör om dig, din bakgrund och dina planer för framtiden.

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom geoteknik, hydrogeologi, Civ Ing inom väg och vatten eller geologi. Du har minst 3 års erfarenhet och bra kundkontakter inom området. Du har helst arbetat med geotekniska undersökningar, grundvattenprover och miljötekniska undersökningar i mark, miljökonsekvensbeskrivningar, provborrning, eller några av dessa.

Om kunden

Vår kund är ett teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela bygg- och förvaltningsprocessen. I koncernen arbetar ca 600 personer och i Stockholm ca 130 personer. Bolaget genomsyras av viljan att skapa en kultur med optimala förutsättningar för branschens bästa konsulter.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707652095
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se