Erfaren geotekniker till Ramböll

Erfaren geotekniker till Ramböll

Har du tidigare erfarenhet som geotekniker och vill vara med och forma framtidens hållbara samhälle? Just nu söker vi en geotekniker som med kunskap och engagemang vill bidra i ett härligt och expansivt team på Ramböll.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som geotekniker kommer du ha möjligheten att arbeta med avancerade projekt inom ett brett spektrum, exempel på arbetsuppgifter är:
 • Planera och utföra geotekniska utredningar.
 • CAD-ritning.
 • Rapportering och dokumentation av arbete.
 • Sammanställa markteknisk undersökningsrapport.
 • Utföra besiktningar och träffa fältpersonal.
 • Möten med beställare.
Start: Omgående.
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare.
Anställning: Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Ramböll.

Din profil

Krav:
 • Högskole- eller civilingenjör.
 • Erfarenhet som geotekniker.
 • Goda kunskaper i CAD.
 • Goda kunskaper i AutoGRAF.
 • Engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • Svenska i tal och skrift.
 • Kunskap om Eurokod inom geoteknik.
Vi värdesätter att du är samarbetsvillig då du kommer att arbeta i team. Eftersom att du kommer ha flertalet kontaktytor och många bollar i luften ser vi att du har god kommunikation- samt prioriteringsförmåga.

Om kunden

I Sverige har Ramböll cirka 1800 medarbetare på ett 30-tal kontor runtom i landet. Man är idag en ledande samhällsrådgivare som drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har Ramböll möjlighet att leva efter deras värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Du kommer ingå i den geotekniska enheten där Ramböll utvecklat en strategi för geoteknisk rådgivning vid byggprojekt som är baserad på en kombination av traditionella metoder och avancerad teknologi.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 21 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se