Erfaren energikonsult till Elkraft Sverige

Erfaren energikonsult till Elkraft Sverige

Hos Elkraft Sverige får du chansen till ett omväxlande och utmanande arbete där du bidrar till utvecklingen av deras tekniska avdelning. De har en obyråkratisk och prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

Ansökning sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter

Som energikonsult är din arbetsuppgift att bland annat utföra energikartläggningar ute bland Elkraft Sveriges kunder. Du har ansvar för att
 • Ta fram, förbereda och analysera energistatistik
 • Identifiera betydande energianvändning i kundens verksamhet
 • Genomföra inventering ute på plats i kundens lokaler
 • Sammanställa energiberäkningar samt ta fram kostnadseffektiva åtgärdsförslag
 • Skapa lönsamhetskalkyler för de åtgärder som hittas
 • Rapportera energikattläggningar enligt ISO, SIS eller EN standard.
 • Följa upp genomförda energibesparande åtgärder
 • Utföra förstudier till energibesparingsprojekt
Utöver själva energikartläggningsarbetet ingår även i din arbetsroll att identifiera möjligheter till merförsäljning av Elkraft Sveriges övriga tjänster inom energieffektivisering.

Placering: Telefonplan i Stockholm.
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Anställning: Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Elkraft Sverige.
Övrigt: Resor kommer att förekomma i tjänsten ca 2 dagar i veckan.

Din profil

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör, yrkeshögskola eller motsvarande inom området energiteknik och/eller fastighetsteknik.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.
 • Svenska i tal och skrift.
 • God datorvana samt fördjupade kunskaper i Excel.
 • God kunskap i svenska i tal och skrift.
Meriterande:
- Praktisk erfarenhet av energieffektivisering i handel-, bygg-, transport och fastighetssektorn.

I rollen som energikartläggare söker vi dig som är självgående och driven. Som person är du initiativtagande samt har en god social förmåga. Du har bred kunskap inom energiteknik med förståelse för de olika driftsystem som finns i fastigheter och industrilokaler. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Då tjänsten omfattar platsbesök ute i landet måste du ha möjligheten att kunna resa ca 2 dagar per vecka.

Om kunden

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden med huvudkontor i Oslo. De startade i Sverige 1999 och hjälper företag med att sänka deras elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras energiförbrukning. På sikt ger de sina kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 12 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se