Effektiva och fingerfärdiga julkortssorterare till Rosersberg, Stockholm

Effektiva och fingerfärdiga julkortssorterare till Rosersberg, Stockholm

Julen närmar sig med stormsteg och vi på OnePartnerGroup söker dig som vill jobba med stans julkortssortering under december månad.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet är förlagt på brevterminalen i Rosersberg och dina arbetsuppgifter kommer bestå av julkortssortering, både grovsortering och kamning av julkort.

För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta 07:00 - 15:30 mellan perioden 9 december- 20 december.

Krav

Minst 18 år

God svenska i tal och skrift

Villkor

Start: 9 december eller enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Arbetstider: Dagtid 07:00 - 15:30

Omfattning: Heltidsanställning

Din profil

Vi söker dig som är en brevsorteringsmaskin som gillar att arbeta effektivt. Rollen som postsorterare ställer höga krav på personligt ansvar och arbetstempo. Vi söker dig som gillar fysiskt arbete, har sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Att distribuera post är ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är viktigt att vara noggrann och självständig.

Ansökan

Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se