Butikssäljare med truckkort till Sto - Start omgående

Butikssäljare med truckkort till Sto - Start omgående

Är du en driven och engagerad säljare som vill vara med på en utvecklande och spännande resa med många utmaningar och möjligheter, då är Sto rätt företag. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Jannie Hagenius på jannie.hagenius@onepartnergroup alternativt på 0707 65 20 95.

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos StoShop kommer du att arbeta med försäljning till de kunder som besöker deras butik. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat färgbrytning samt att ge tips och rådgivning till kunderna kring de olika produkterna. Du kommer att arbeta med orderhantering, lagerhantering, godsmottagning samt inventering i StoShops affärssystem SAP. Vidare kommer du ha ansvar för ett antal kunder där du kommer att bearbeta dem via telefon samt besök ute hos kund.

Start: Omgående.
Ort: Stockholm.
Omfattning: Heltid.
Anställning: Uppdraget är ett vikariat fram till 2 juli med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasiekompetens samt god förståelse i svenska i tal och skrift samt truckkort. Vidare söker vi dig som trivs i rollen som säljare där fokus ligger på bra kundbemötande, du är driven och framåt samt att du hela tiden vill företaget och kundens bästa.

Meriterande:
Eftergymnasialutbildning inom bygg.
Tidigare erfarenhet från byggbranschen, försäljning inom likvärdig verksamhet alternativt praktisk erfarenhet från hantverkaryrke gärna inom liknande produktområde.
Truckkort.

Om kunden

Sto Scandinavia utvecklar, producerar samt marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Sto Scandinavia AB är verksamma i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt har agenter i Estland och på Island. Sto Scandinavia AB i Sverige har 135 medarbetare och omsätter ca 420 miljoner SEK. Företaget är en del av den tyska koncernen Sto SE & Co. KGaA, som bedriver verksamhet över hela världen. Koncernen har ca 5 200 medarbetare och omsätter 1,2 miljard euro.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 29 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se