ARF exsportspeditör sökes till DHL Global Forwarding

ARF exsportspeditör sökes till DHL Global Forwarding

Vill du vara med på ett spännande resa hos vår kund på DHL Global Forwarding? Är du serviceminded och gillar att arbeta som spindel i nätet? Då tror vi att du passar till denna tjänst som AFR Speditör till huvudkontoret i Märsta.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Lina Zangana på 070 765 20 95

Dina arbetsuppgifter

Du ska ur kvalitetssynpunkt och med kunden i fokus se till att sändningar levereras till kund enligt överenskommelse i rätt tid, till rätt pris och komplett i oskadat skick.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ta emot bokningsuppdrag och bekräfta dessa till kund
 • Boka sändningar på lämplig flight enligt gällande Trafikprogram
 • Boka transporter för upphämtning eller leverans med avtalade transportörer
 • Registrera sändningar i företagets affärssystem enligt gällande arbetsrutin för att uppnå uppsatta kvalitetsmål
 • Avisera till mottagande agent alternativt mottagaren enligt gällande kundinstruktion
 • Handlägga eventuella avvikelser samt dokumentera dem
 • Handlägga reklamationsärenden (preliminära reklamationer)
 • Utföra tullklarering
 • Aktivt delta i förbättringsarbeten och arbeta för att uppsatta mål enligt affärsplanen uppnås
Din profil

Krav:
Vi söker dig som har:
 • Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Känsla för och delar våra värderingar; Excellence, Entrepreneurship, Teamwork och Passion
Meriterande: högskoleutbildning är en merit
 • Innehar hög nivå av förståelse för operativa processer
 • Erfarenhet av försäljning
När det kommer till personliga egenskaper har du god social kompetens och servicekänsla samt har lätt för att samarbeta. Vidare har du god initiativförmåga och ansvarskänsla och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt samt har känsla för detaljer.

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Märsta

Detta är en uthyrning upp till tolv månader där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos DHL efter denna period.

Om kunden

DHL har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag - de tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar de itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Lina Zangana
Telefon 0707 65 20 95
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se