Truckförare till BEWi

Truckförare till BEWi

Vi har nu ett tillgängligt uppdrag för dig som är truckförare. Du kommer att ha din anställning hos OnePartnerGroup Stockholm och arbeta som konsult hos vår kund BEWi i Norrtälje, uppdraget är på 3 månader med start omgående och chans till förlängning. Intervjuer hålls löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Om kundföretaget

Familjeföretaget BEWi startades 1976 och var en framgångsrik producent av fiskelådor längst ut på den norska Tröndelagskusten. Med en uttalad tillväxtfilosofi är vi numera en skandinavisk företagsgrupp som hanterar och kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt inom byggisolering, förpackningsindustri och tekniskt emballage.

Det ger oss effektivitet och konkurrenskraft, men också oberoende och frihet. Vi styr våra egna processer och håller nere onödiga transporter. Vi satsar på ny teknik och utvecklar innovativa miljösmarta produkter. Allt för att skapa värde i varje led. The BEWi Way.

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som truckförare kommer du att köra truck där kravet är att man har truckkort som gör att man får köra motvikstruck på 3 ton. Du kommer arbeta i en grupp på ca 15 personer. Arbetstiderna kommer variera då de har två skift som de går efter. Det första startar 06.00 och kvällsskiftet startar 14.30. Meriterande är om du har läst kursen Heta arbeten.
Mer information kring tjänsten får man vid en personlig intervju.

Din profil
  • Ärlig.
  • Självständig.
  • Förstår svenska i tal och skrift.
- Truckkort.
Mer info
Kontaktperson Jannie Hagenius
Telefon 0707652095
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 17 aug (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se