Kontorsservice till kund i centrala Stockholm

Kontorsservice till kund i centrala Stockholm

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta med service hos vår kund i centrala Stockholm!

Ditt uppdrag

Rollen kontorsservice syftar till att vara den centrala servicepunkten för medarbetare på kontoret samt att ta emot besökare. Tillsammans med en kollega kommer ni ansvara för receptionen som innebär en del administration men också att göra det som behövs i huset. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta emot och vidarebefordra samtal/meddelanden - växeltelefoni
  • Ta emot felanmälningar och vidarebefordra till rätt mottagare
  • Post- och godshantering
  • Administrera tillträdesskydd som inkluderar larmhantering
  • Uppdatering av intranät
  • Kopiering och printning
  • Hämta och lämna avtal med PostNord
  • Mindre flyttar och ommöbleringar
  • Vara behjälplig vid beställningar, exempelvis: taxi, bud och kontorsmaterial
  • Daglig tillsyn av konferensrum, entré och kaffemaskiner
Ibland förekommer det event under kvällstid där du, om du vill, kan jobba med att ta emot besökare, cateringhantering och ansvara för lokalerna.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och har viss erfarenhet av service, erfarenhet av reception är meriterande men inget krav. Du trivs i en mångsidig roll där många kontaktytor förekommer vilket bidrar till att du är prestigelös och stresstålig. Du är utåtriktad och gillar att ge service, är ordningsam och strukturerad. Då tunga lyft kan förekomma krävs god fysik. Du talar flytande svenska och behärskar det engelska språket.

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstid fr.o.m. 1/6-2022 (ledighet under juli månad) t.o.m. 30/9-2022, med stor möjlighet till förlängning

Tillträde: Önskat startdatum 1/6 - 2022

Nyfiken på att veta mer

Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Emelina Sjösten
Telefon 0723775097
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se