Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup i Stockholm!

Rekryteringskonsult till OnePartnerGroup i Stockholm!

För drygt ett halvår sedan klev jag in på OnePartnerGroup i Stockholm för att tillsammans med två tidigare grymma kollegor göra skillnad. Med hjärtat på rätta stället och med över 50 års erfarenhet av rekrytering/konsultuthyrning är vi övertygade om att det finns plats för ytterligare en tung spelare i Stockholm (OPG finns redan på 45 orter runt om i vårt vackra land och omsätter 1 miljard). Nu är det dags att anställa en rekryteringskonsult! Vill du vara med på resan? För det kommer bli en resa. Tillsammans med dig och teamet. Vi är just nu i skapandet av en ny härlig arbetsplats där kvalitet i processer, snabbhet och proffsighet är ledord.

Nu söker vi dig som är en erfaren Rekryteringskonsult som är van att ha ett eget kundansvar och att driva rekryteringsprocesser från start till mål. Du trivs med att äga hela kedjan från försäljning, kandidatkommunikation, urval, kompetensbaserade intervjuer och personlighetstester till att vara en konsultativ partner med kunden som ser till att hitta den kompetens de behöver. Vi följer alltid upp och mäter vår kandidatnöjdhet och ser det som en självklarhet att du gillar att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Ditt arbete sker i nära samarbete med våra konsultchefer, Talent Advisors och säljare då vi jobbar som ett team för att kunna erbjuda kunden den bästa lösningen för just dem. Vi arbetar brett med olika kompetenser men du kan absolut ha med dig en spetskompetens. Vi är specialister på våra kunder mer än bara på ett område.

Vem är du?

Vi letar efter dig som trivs med att vara konsultativ och nyfiken på hur rekrytering kommer att se ut imorgon. Som person är du målinriktad och driven samtidigt som att du är ödmjuk inför att vårt uppdrag och varandra. Hos oss jobbar vi i team för att vara snabba, en usp både för dig och våra kunder då det blir bättre för kunden och roligare för oss. Då vi är i en uppstartsfas söker vi dig som är lite av en entreprenör, uthållig och som samtidigt vill ha roligt på vägen. En byggare helt enkelt. Vi vill att du ska vara med och påverka och tillsammans blir vi bättre.

Bakgrund

Vi ser att du har minst två till fem års tidigare erfarenhet av rekrytering och försäljning i någon form och har en relevant utbildning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att vara med att forma ett bolag. Ett bolag där värderingarna verkligen lever. OPG:s värdeord är framåtlutad, schysst och lagspelare vilket vi står för och lever efter. Utöver det firar vi våra framgångar och vi vill att kunderna ska känna skillnad när de jobbar med oss. Du ska drivas av att vara med på en tillväxtresa och att få vara med och bidra. Rekryteringssystem, digitala verktyg och kollektivavtal finns så klart på plats.

Din blivande chef har gjort det här i över 20 år och jag vill gärna bidra med min kunskap men ser lika mycket fram emot att få ta del av din. Det är okej att göra fel, vi lär oss av det och vi gör det tillsammans. Du får 10 grymma kollegor i Stockholm, 100 stycken i landet och 3200 uthyrda konsulter som gör skillnad ute hos våra kunder.

På OnePartnerGroup gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet personligt bolag. Läs gärna mer om oss på onepartnergroup.se/stockholm.

Ansökan

Är du fortsatt intresserad? Kul! Sista ansökningsdag är den 25 maj men löpande urval sker. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig, marie.boden@onepartnergroup.se på 076-000 18 95. Den 8:e augusti flyttar vi in i nya lokaler på Drottninggatan 33.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se