Kundservicemedarbetare för kommande uppdrag

Kundservicemedarbetare för kommande uppdrag

Tycker du om att arbeta med service och trivs med att hjälpa kunder? Nu söker vi dig som har erfarenhet av kundservice och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten

Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen inom kundservice. Är du tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom kundservice är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du jobba med att hjälpa och serva kunder över telefon och via mejl. Ett gott bemötande är grundläggande och du ser alltid till att lösa inkommande ärenden på bästa sätt. Det är en självklarhet att ge kunden bästa möjliga service och vägledning.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet inom kundserviceyrket och har telefonvana då detta är ditt primära arbetsverktyg. För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare är du framåt och stresstålig och har en känsla för vad bra service innebär. Du tycker det är roligt att ha mycket på gång samtidigt och kan prioritera bland dina arbetsuppgifter, vilket ställer krav på flexibilitet.

När du blir en av oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Nyfiken på att veta mer

Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelina Sjösten
Telefon 0723775097
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se