Konsultchef till OnePartnergroup Stockholm

Konsultchef till OnePartnergroup Stockholm

I Stockholm stärker vi upp teamet med en konsultchef som kommer att arbeta med bemanning inom Blue Collar. Det här är en roll för dig som trivs i kontakten med kandidater, konsulter och kunder och har en stor nyfikenhet på rekrytering och bemanningsbranschen. Är du en relationsbyggare med ett genuint intresse för människor och affärer samt tycker om att arbeta med att ta stort ansvar för hela processer då kan rollen som konsultchef vara något för dig!

Om rollen

Som konsultchef på OnePartnerGroup Stockholm får du jobba med allt från kundkontakt till rekrytering och bemanning samt med personalansvar för dina konsulter som är uthyrda till våra kunder runt om i Stockholm. En dag hos oss kan innehålla allt från kundbesök, intervjuer till administrativa uppgifter där du jobbar i vårt affärssystem. Du planerar till stor del din egen vardag och bokar dina egna möten, vilket innebär att du behöver vara både organiserad och energisk.

Vem är du?

Vi söker dig som har en del arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du kommer från branschen. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, service eller administration av något slag och har lätt för att skapa relationer. Som person behöver du vara inlyssnande gentemot kunder och konsulters behov och se möjligheter även där det finns utmaningar.

För att vara en god match för teamet på OnePartnerGroup krävs att du har ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter. För att trivas i rollen tror vi att det är viktigt att du är social till naturen och trivs med många kontaktytor och att nätverka. Vi ser gärna att du har relevant utbildning men dina personliga egenskaper kommer att väga tungt i den här rekryteringen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att vara med att forma ett bolag då vi är ett uppstartskede i Stockholm. Ett bolag där värderingarna verkligen lever. Vi firar våra framgångar och vi vill att kunderna ska känna skillnad när de jobbar med oss. Du ska drivas av att vara med på en tillväxtresa och att få vara med och bidra. Rekryteringssystem, digitala verktyg och kollektivavtal finns så klart på plats. Du får 10 grymma kollegor i Stockholm, 100 stycken i landet och 3200 uthyrda konsulter som gör skillnad ute hos våra kunder.

På OnePartnerGroup gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och samhällsengagemang som hela tiden vill utvecklas och som mår bra av att ta stort eget ansvar. OnePartnerGroup är ett personligt och entreprenörsdrivet företag och här får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Det som förenar oss är att vi alla brinner för att få människor och företag att lyckas, genom att lösa problem och skapa möjligheter. Vi besitter musklerna från ett stort bolag men känslan av ett litet personligt bolag. Läs gärna mer om oss på onepartnergroup.se/stockholm

Ansökan

Är du fortsatt intresserad? Kul! Sista ansökningsdag är den 25 maj men löpande urval sker. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till mig, sofia.ahlgren@onepartnergroup.se eller på 076-000 18 61.

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se