Kandidatansvarig student

Kandidatansvarig student

Vi söker dig som studerar och vill ta chansen att jobba på ett av de snabbast växande företagen i bemanningsbranschen.

Vill du jobba på en arbetsplats där engagemanget hos kollegorna är utöver det vanliga? Vill du arbeta på ett företag som ständigt följer trenderna på marknaden och vågar testa nya affärsmodeller? Hos oss kommer du garanterat få kollegor du trivs med där ett skratt aldrig är långt borta. Rollen kandidatansvarig kan bli starten på din lysande karriär hos oss!

Om tjänsten

”Dagarna på OnePartnerGroup är väldigt varierande. När jag sökte rollen som Kandidatansvarig förväntade jag mig att få en inblick i hur rekrytering går till. Nu har jag jobbat som kandidatansvarig i drygt ett år vilket inte bara har gett mig den erfarenheten utan även gett mig chansen att självständigt få jobba med varje del av processen. Mina arbetsuppgifter innebär allt från att skriva annonser till att hålla intervjuer eller hjälpa en konsult som har svårt med sin tidrapportering. Under en arbetsdag kan jag få följa med på kundmöte eller ta en fika med en konsult för att följa upp hur det går på uppdraget.”

Arbetsuppgifter

I rollen som kandidatansvarig får du ett tätt samarbete med våra konsultchefer där ert gemensamma uppdrag är att ge våra kunder de bästa kandidaterna. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som arbetar dedikerat mot affärsområdet tjänstemän.

Du som vill arbeta med det här kommer bland annat att få:
  • Schemaläggning och löpande dialog med våra uthyrda konsulter samt med våra beställare.
  • Arbeta med hela rekryteringsprocessen, från annonsering fram till att en kandidat får ett jobberbjudande och anställning hos oss. Tänk vad häftigt att få följa en persons resa från pappers-CV till det nya drömjobbet!
  • Gedigen erfarenhet i hur en rekryteringsprocess fungerar och hur du genomför de olika stegen.
Vi söker dig som
  • Studerar en utbildning inom Human Resources, Beteendevetenskap, Ekonomi, Service Management, Teknik eller IT och har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift
Som person är du pålitlig och tar ansvar för din uppgift. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Du är orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv. Du ser möjligheter där du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet.

Du kommer kunna anpassa dina arbetstider till stor del efter ditt schema i skolan, och kommer också delvis kunna förlägga arbetstiden till kvällar.

Till dig som vill lite mer: Välkommen till oss. Vi är framåtlutade schyssta lagspelare

START: Oktober 2020

OMFATTNING: Extra, minst 15 tim/v. Uppdraget sträcker sig till att börja med året ut med möjlighet till förlängning.

ARBETSTIDER: Kontorstider 8-17, kvällsarbete förekommer under okt-dec.

PLACERING: Stockholm

LÖN: Timlön
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se