Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Assistent/koordinator för kommande uppdrag

Är du en fena på administration och tycker om att arbeta strukturerat? Nu söker vi dig som har erfarenhet av administration och som letar efter nästa nya utmaning!

Om tjänsten

Vi ser ett behov av framtida arbetstillfällen inom administration. Är du tillgänglig i närtid och lockas av att ta dig an heltidsuppdrag inom administration är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Som assistent/koordinator kommer du ha en bredd av arbetsuppgifter och många kontaktytor. Dina arbetsdagar kan bland annat bestå av att boka resor, boka möten och events, ta fram presentationsmaterial, sköta administrativa rutiner samt assistera och ge service till framtida kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet som assistent, koordinator eller liknande roller. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med noggrannhet och god struktur. Du har god systemvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som administratör ser vi att du tycker om att hålla ordning och reda, är hjälpsam gentemot dina kollegor och självgående i ditt arbete.

När du blir en av oss

Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelina Sjösten
Telefon 0723775097
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se