Vi vill nu utöka vårt team med en studerande kandidatansvarig!

Vi vill nu utöka vårt team med en studerande kandidatansvarig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett extrajobb där du främst kommer arbeta nära vår konsultchef Milena där ert gemensamma uppdrag är att ge våra kunder i Stockholm och Mälardalen de bästa kandidaterna inom främst affärsområdet yrkesarbetare. Annonsering av tjänster, urval, kontakt med kandidater genom mail och telefonintervjuer samt administrativa uppgifter kommer bli en del av dina arbetsuppgifter under de timmar som du jobbar hos oss. Visst låter det utvecklande och som ett första steg på dina fortsatta resa inom arbetslivet?

Men är det dig vi söker?

Ja, det hoppas vi ju att det är för vi söker dig som;
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel student, och kan jobba minst två dagar i veckan. Intyg på annan sysselsättning uppvisas innan anställning.
  • Gärna har tidigare erfarenhet från arbeten inom service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift
Som person är du pålitlig och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vår dynamiska arbetsmiljö kräver att du är flexibel och har en förmåga att prioritera och organisera ditt arbete även när tempot är högt. Vidare är du orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv och där du ser möjligheter när du stöter på hinder. Du tar dig gärna an nya uppgifter och att bidra med dina åsikter ser du som en självklarhet. Du kommer arbeta hos oss när behov finns, och då under dagtid, kvällsarbete kan förekomma men det kan även finnas möjlighet att jobba mer bestämda timmar per vecka beroende på dina möjligheter och våra behov.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ort: Stockholm

Arbetstider: Dagtid 8-17

Omfattning: Extra, 10-20 h/v

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.
Mer info
Kontaktperson Milena Ersbäck
Telefon 0708137420
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 okt 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.