Verkstadsarbetare till Swedex

Verkstadsarbetare till Swedex

OnePartnerGroup Bemanning AB söker nu till vår kund Swedex AB verkstadsarbetare till produktionsanläggningen i Skogås.

Swedex utvecklar, tillverkar och marknadsför sågklingor till den globala trä-, aluminium-, plast- och metallindustrin samt är en av få tillverkare i Skandinavien av elektropläterade slipverktyg. Swedex nytillverkar och ombelägger de flesta typer av slipverktyg som finns på marknaden. Swedex ska vara en ledande tillverkare, som genom hög kompetens erbjuder kundanpassade lösningar med fokus på förbättrad prestanda, kvalité och lönsamhet för användaren. -Återinvestera i kompetens och utveckling av verksamheten. -Driva frågor om kvalité, säkerhet och omsorg om vår miljö. -Hålla vår arbetsplats utvecklande, trygg och säker. -Arbeta med stor energi, passion och respekt för individen.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som verkstadsarbetare där tillverkning av elektropläterade slipverktyg sker. Som verkstadsarbetare jobbar man med förbehandlingar, ytbehandlingar, kontroll, märk och pack. I arbetsuppgifterna ingår det att du förbereder ämnen och skär det ytor som ska beläggas samt arbetar med beläggningsprocessen. I beläggningsprocessen arbetar man med olika kemikalier bl a nickel. Stommarna som beläggs är av skiftande storlekar och tyngd.

Arbetet är väldigt varierande och innefattar mycket tidspassning då beläggningsprocessens momenten tar olika lång tid, från en timme upp till sex timmar vilket innebär att man har många bollar i luften samtidigt.

Krav:

Inte ha någon form utav nickelallergi.

Flytande tal och skrift i svenska samt goda kunskaper i engelska.

Meriterande:

Erfarenhet från verkstadsarbeten tidigare.

B-körkort.

Din profil:

För att lyckas bra i din roll som verkstadsarbetare på Swedex bör du ha viss erfarenhet av industri/verkstadsarbete, ha förståelse för kemi och el, vara händig och ha stort intresse av att lära dig något nytt och utmanande. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du är van att ta stort eget ansvar och kan arbeta målstyrt, strukturerat och noggrant. Noggrannhet är av yttersta vikt och du har en väl utvecklad känsla för kvalitet.

Anställningen kommer ske hos OnePartnerGroup Bemanning AB under de första 6 månaderna, därefter kommer anställningen övergå till anställning hos Swedex AB. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se