Om tjänsten
Som terminalarbetare kommer du att arbeta i kundens terminal beläget i Jordbro.
Det är ett kyl- och frysterminal där dina arbetsuppgifter kommer bestå av plockarbete.
Det är en extra /vid behov tjänst och arbetstiden är förlagd natt. Du ska kunna jobba varje onsdag kl 02.00-08.00 men det finns möjlighet för fler pass.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Passar perfekt dig som studerar eller har en annan deltidstjänst.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och du blir anställd hos oss på OnePartnerGroup.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av terminalarbete eller dig som är hungrig och vill lära dig. Det är meriterande att du har tidigare arbetat i kyl- och frysmiljö och har erfarenhet av truckkörning men inget krav.
Som person är du nyfiken, lojal och en lagspelare. Vidare är du punktlig och noggrann i ditt arbete samt flexibel. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.
Då arbetstiden är förlagd natt är det meriterande att du innehar B-körkort samt tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till och från arbetsplatsen.
Ett krav är att du ska kunna jobba varje onsdag kl. 02.00 - 08.00.
 

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Välkommen med din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se