Erfaren truckförare

Erfaren truckförare

Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av truckkörning. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom industri, lager eller logistik är det meriterande. Tycker du om att arbeta i en miljö där tempot stundtals är högt kommer du att trivas här. Som person tar du naturligt initiativ till att få saker gjorda och har en positiv inställning och är noggrann.

Du kommer att bli du anställd av oss på Onepartnergroup och uthyrd till vår uppdragsgivare.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Beskrivning

Vi söker dig med erfarenhet som truckförare och lagerarbetare för kunds räkning i Stockholm. Du arbetar huvudsakligen med att transportera varor mellan lossning, lager och lastning. Arbetstiderna är initialt dagtid mån-fre men kan komma att ändras.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning. Arbetet ställer därför höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är därmed självgående och strukturerad! Varorna kan variera i storlek och vikt därav är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft.

Krav:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Erfarenhet av varuplock
  • Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
Ansökan

Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Genom att söka denna tjänsten ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se