Utmanande säljtjänst på snabbväxande bolag inom health-tech!

Utmanande säljtjänst på snabbväxande bolag inom health-tech!

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta i ett skönt gäng med bra teamkänsla i ljusa lokaler på Östermalm? Vill du ha en marknadsmässig, fast grundlön och provision utan tak? Vi förmedlar just nu en "once in a lifetime"-möjlighet att bli en del av OneLabs växande, högpresterande organisation inom digital health-tech. Är du redo att hoppa på nästa utmaning?

Ni i teamet tillsammans kommer att ha ett stort ansvar att driva organisationen framåt genom att arbeta in nya kunder. Ni har hand om hela säljledet från prospektering till signerat avtal. Vill du vara med och påverka och vara delaktig i vår fortsatta utveckling så är detta ditt nästa jobb!

Krav på person

Exempel på dina tidigare arbeten:
  • Canvasförsäljning
  • Account manager
  • Telemarketing
  • Mötesbokare
Dina personliga egenskaper:
  • Passion för försäljning
  • Professionell framtoning
  • God kommunikatör
  • Engagerad och framåt
Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Kaptensgatan 6, centrala Stockholm

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 21 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OneLab använder den senaste tekniken för att hjälpa företag med dagens hälsoutmaningar oavsett om det handlar om fysisk ohälsa, bristande livsstilsvanor, stress, psykisk ohälsa eller våra vanligaste folksjukdomar. För att förebygga ohälsa har OneLab tagit fram tjänster som på ett enkelt och motiverande sätt ger tillgång till viktig hälsoinformation, både för individen och företaget.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, försäljning, mötesbokning, account manager, affärer, business, sales