Sjuksköterska inom privat hälsovård

Sjuksköterska inom privat hälsovård

Var med och bygg framtidens hälsovård i en ambitiös och utvecklande miljö i Stockholms innerstad.

Är du nyexaminerad sjuksköterska som söker ett bra första jobb eller har du jobbat som sjuksköterska i några år och vill testa att jobba med prevention och företagshälsovård?

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bland annat hälsoundersökningar och coachning i hälso- och livsstilsfrågor. Arbetstiden är bekväm men resor och besök på företag i hela Sverige förekommer.

Om arbetsgivaren:

OneLab är av nordens ledande läkarkliniker med inriktning på modern och preventiv företagshälsovård.

Kvalifikationer

Sjuksköterskeexamen och goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Körkort är även ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på känsla för service, personligt bemötande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

http://onelab.se/careers
Mer info
Kontaktperson David Strömbeck
Email Mejla David Strömbeck
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.onelab.se
Sista ansökningsdag 24 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OneLab är en av Nordens ledande läkarkliniker med inriktning på preventiv företagshälsovård. Vi använder den senaste tekniken för att hjälpa företag och medarbetare med dagens hälsoutmaningar direkt på arbetsplatsen eller på distans runtom i hela Europa.