Enterprise Account Manager till OneLab!

Enterprise Account Manager till OneLab!

Tjänstebeskrivning

Visst skulle det vara spännande att arbeta med en unik produkt i en traditionell bransch? OneLab hjälper företag med att skapa hälsosamma arbetsplatser genom smarta hälsoanalyser. Vi växer och söker dig som vill utmana den traditionella företagshälsovården!

Som Enterprise Account Manager hos oss blir du en viktig kugge i organisationen. Du erbjuds en bra marknadsmässig grundlön, en generös provisionsmodell samt bra förmåner. Allt för att du ska trivas och lyckas i rollen!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Du erbjuds en utvecklande tjänst i en högpresterande organisation inom digital health-tech. OneLab präglas av en stark teamkänsla och söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Bygga och vidareutveckla kundrelationer
  • Hitta och bearbeta större kunder
  • Hela säljprocessen från start till mål
  • Arbeta mot budget
PERSONPROFIL

Dina personliga egenskaper:
  • Passion för försäljning
  • Professionell framtoning
  • God kommunikatör
  • Engagerad och framåt
Krav:
- B2B-försäljning 3-5 år

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Enterprise Account Manager.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Östermalm
Villkor: Grundlön + provision

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Malin Öhman på 073-353 75 06. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 17 apr (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OneLab använder den senaste tekniken för att hjälpa företag med dagens hälsoutmaningar oavsett om det handlar om fysisk ohälsa, bristande livsstilsvanor, stress, psykisk ohälsa eller våra vanligaste folksjukdomar. För att förebygga ohälsa har OneLab tagit fram tjänster som på ett enkelt och motiverande sätt ger tillgång till viktig hälsoinformation, både för individen och företaget.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, försäljning, enterprise, account manager, affärer, business, sales