Montörer med teknisk bakgrund - Hyrrekrytering till One Nordic Mätteknik

Montörer med teknisk bakgrund - Hyrrekrytering till One Nordic Mätteknik

Är du en tekniskt lagd person som vill lära dig ett nytt yrke? Vill du ha ett fritt och rörligt arbete i den framtidssäkra energibranschen? Vi söker två personer för hyrrekryteringar till One Nordic Mätteknik!

Om tjänsten
Som montör inom fjärrvärmemätning jobbar du med mätteknisk utrustning för fjärrvärme och fjärrkyla i fält såsom vattenmätare, mätterminaler och kommunikationsutrustning. Du utför byten, nyuppsättning, samt felsökning av mätare. Mätarna sitter huvudsakligen i undercentraler i kommersiella fastigheter och flerbostadshus. Ditt geografiska arbetsområde kan delvis anpassas utifrån var du bor, och för dig som bor i södra eller centrala Stockholm alternativt på Lidingö är de möjligheterna särskilt stora eftersom behovet är störst där.

Du utgår hemifrån och har tillgång till företagsbil från One Nordic. Arbetet är till stor del självständigt och innehåller mycket kundkontakt. Till din hjälp har du erfarna kollegor, stöttande arbetsledare, samt väl etablerade rutiner och arbetssätt. I inledningen av din anställning arbetar du tillsammans med en kollega och du får en gedigen introduktion för att du ska få goda förutsättningar att lyckas i din tjänst.

Under en vanlig arbetsdag utför du ca tre till fyra arbetsordrar per dag. All bokning och rapportering sker via telefonen i One Nordics smidiga och uppskattade rapporteringssystem.

Tjänsterna är hyrrekryteringar där avsikten är att du efter en tids uthyrning ska erbjudas anställning direkt hos One Nordic.

Vad erbjuder vi?
  • En chans att lära dig ett nytt yrke i den framtidssäkra energibranschen
  • Arbete i ett stort och växande företag med stora utvecklingsmöjligheter
  • Ett fritt arbete, hemstationering och tillgång till servicebil
Kvalifikationer
Vi söker dig som är praktiskt lagd och som vill lära dig ett nytt yrke. Du har en teknisk bakgrund, antingen från utbildning eller praktisk erfarenhet inom något av följande områden:
  • El/energi
  • Fastighetsteknik/fastighetsskötsel
  • VVS
B-körkort är ett krav.

På grund av bland annat kundkontakten krävs att du talar och skriver svenska obehindrat. Eftersom arbetet är fritt och arbetsplatserna varierar är struktur och en förmåga att planera ditt arbete på ett tidseffektivt sätt en stor framgångsfaktor. Vidare är du en trygg person med stort engagemang och ett affärsmässigt förhållningssätt till ditt arbete.

Övrigt
Placering: Hemstationering, ditt geografiska arbetsområde är framförallt i södra och centrala Stockholm
Arbetstider: Mån-fre 7-16
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

One Nordic har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är One Nordics önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: one nordic, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, fjärrvärme, fjärrvärmemätning, fjärrvärmemätare, servicetekniker, el, vvs, vvs-teknik, rör, rörmokare, fastighetsteknik, fastighetstekniker, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, storstockholm, södra stockholm, söderort, hyrrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning AB
Sista ansökningsdag 24 okt 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.