Senior frontend utvecklare, JavaScript

Senior frontend utvecklare, JavaScript

Om One Agency
I en källare på KTH i Stockholm föddes tvillingarna Grapes idé om ett IT-konsultbolag där varje enskild konsult får möjlighet att nå sin fulla potential. One Agency har idag vuxit till över 100 anställda med kontor i Stockholm och Malmö, med en tydlig mission – att erbjuda marknaden IT-konsulter som vågar göra skillnad i varje uppdrag, hos varje kund.

Om rollen
One Agency driver förändrings- och nyutvecklingsprojekt, och nu söker vi fler kompetensstjärnor och blivande evangelister. One Agency Technology består idag av 30 specialister inom systemutveckling, och som senior konsult förväntas du bidra med goda utvecklarkunskaper i JavaScripts frontend ramverk (AngularJS, React eller Node.JS). Du ser dig själv som fullstack, så du har en god förståelse för backend (Java, C#, .NET, ASP.NET, VB.NET) och databaser (SQL, NoSQL).

Som senior konsult på One Agency erbjuds du personlig kompetensutveckling i vår egen One Academy, årliga konferenser, återkommande meetups med dina konsult-kollegor, en engagerad och tekniskt kunnig konsultchef och ett säljteam som jobbar för att du ska få komma till din fulla rätt!

Om dig
Vi lägger mindre vikt vid din akademiska bakgrund, det är ditt driv och din vilja och förmåga att förstå och visualisera problemställningar hos kund som avgör om du lyckas i dina uppdrag.

Förutom att du är en skicklig utvecklare är du van att arbeta inom agila arbetssätt (Scrum, Kanban). Du har en dokumenterad erfarenhet från en bredd av branscher och teknologier. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Våra kunder väljer One Agency för att vi är äkta, engagerade och gör skillnad på riktigt, delar du våra värderingar och vårt driv? Då vill vi komma i kontakt med dig – sök utan CV idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.oneagency.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (8 dagar kvar)